Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:32 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O elevă din Tecuci a predat și fiţuicile odată cu lucrarea de la Bac

ro

04 Jul, 2015 21:58 809 Marime text
Surpriză de proporţii în cursul zilei de vineri la Bacalaureat, pentru profesorii supraveghetori de la o sală de examen de la Liceul Tehnologic "Ov. Caledoniu" din Tecuci. Aceştia au rămas cu gura căscată când au constatat că una dintre eleve a predat lucrarea cu tot cu fiţuici, potrivit Adevărul. Chiar dacă fata a încercat să-i convingă pe membrii comisiei că nu a copiat din fiţuicile respective, ea a fost eliminată. 
Un al caz inedit a avut loc la un centru de examen din Galaţi unde o candidată atras atenţia comisiei deoarece, într-un interval de doar o jumătate de oră, a cerut voie la baie de două ori. La o verificare sumară, i s-au descoperit scrise pe mână liste de filosofi. Şocant este faptul că eleva respectivă era una dintre cele mai bune eleve ale liceului unde învăţa. Obţinuse mai multe premii şi fusese acceptată, se pare, la o facultate din străinătate, iar profesorii ei cred că putea lua o notă peste 9,00 fără prea mult efort.
Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat se afişează marţi (7 iulie), urmând ca notele finale, după contestaţii, să fie publicate în 10 iulie.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii