Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O cunoscută creatoare de modă a murit alături de soț și unul dintre copii într-un accident

ro

26 Apr, 2015 08:24 2383 Marime text
Semida Sărmăşag, o cunosctă creatoare de modă,  şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulație. Tragedia s-a produs aseară în judeţul Satu Mare, între localitățile Bixad și Negrești Oaș. Alături de tânăra creatoare de modă și-au mai pierdut viața și soțul femeii și unul dintre cei doi copii ai familiei, informează dcnews.ro.

Semida Sărmăşag a fost creatoare de modă, iar soţul era om de afaceri. Medicii din Negreşti Oaş spun că micuţul Kevin a fost rănit grav, dar are şanse de vindecare, anunţă Informaţia zilei, citată de dcnews.ro.



În urma accidentului au decedat Semida Sărmăşag (37 ani), Ioan Radu Sărmăşag (49 ani), fiul lor Ianis (9 ani), iar Kevin (6 ani) a fost rănit grav.

Potrivit dcnews.ro, din primele informații, femeia, împreună cu soţul şi cei doi fii ai lor se întorceau acasă la Baia Mare după ce au participat la o întâlnire religioasă, la o casă de rugăciune situată între cele două localităţi menționate mai sus.

La volan se afla chiar creatoarea de modă, care la ieşirea pe drumul principal nu a acordat prioritate unui microbuz. Astfel, a intrat în coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate.


Sursa: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii