Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Ilfov O contabilă șefă este bănuită că a delapidat o societate cu 2,5 milioane de lei

ro

16 Sep, 2015 10:44 1680 Marime text
 
Astăzi poliţiştii efectuează cinci percheziţii, în judeţul Ilfov, într-un dosar în care contabila şefă a unei firme din industria farmaceutică este suspectată că a delapidat societatea cu aproximativ 2,5 milioane de lei.
 
Cu acești bani ea şi-ar fi cumpărat apartamente şi maşini de lux.
 
Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, acţiunea fiind coordonată de Parchetul Tribunalului Bucureşti.
 
Pe numele contabilei șefă și încă o persoană au fost emise mandate de aducere, urmând să fie audiate la sediul Poliţiei Române, în dosarul în care se fac cercetări pentru delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare a banilor.
 
„Cercetările efectuate până în prezent au stabilit că o femeie, în calitate de contabil-şef al unei societăţi comerciale care desfăşoară operaţiuni în domeniul medical, în perioada 2009-2014, şi-ar fi însuşit, în mod nejustificat, aproximativ 2,4 milioane de lei (cca 600.000 de euro), din conturile societăţii, falsificând în acest scop diferite înscrisuri. Fondurile astfel obţinute ar fi fost folosite la achiziţionarea de bunuri mobile şi imobile în nume propriu sau pe numele unor terţe persoane”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii