Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O celebră prezentatoare pleacă de la ProTv. În locul ei vine o constănţeancă

ro

29 Dec, 2013 22:42 2775 Marime text
Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Dana Rogoz a anunţat, aseară, în timpul emisiunii "De Suflet", pe care o prezintă la Pro TV Internaţional, că va renunţa, pentru o perioadă, la televiziune.
"După 5 ani de prezentat emisiunea «De Suflet», intru în cel mai bine motivat concediu, acela de maternitate. Ultimul sezon a fost cu totul special, având în vedere că l-am prezentat în doi, alături de bebe mic în burtică, în ultimele ediţii ajungând chiar până în ultimul trimestru de sarcina. Chiar vreau să-i mulţumesc Dianei ca mă ajută, că pot să-i predau ştafeta în această perioadă importantă din viaţa mea şi că, datorită ei şi a echipei mele, pot sta liniştită că emisiunea «De Suflet» va fi şi în sezonul viitor la înălţime", a spus Dana Rogoz, anunţând, de asemenea, că, începând din următorul sezon, locul îi va fi luat de actriţa şi prietena ei Diana Dumitrescu.
“Sunt convinsă că Diana se va descurca foarte bine, căci este o fire muncitoare, volubilă şi pozitivă, aşa că nu are cum să nu ajungă la sufletul celor care o privesc”, a mai spus Dana Rogoz.
Facem precizarea că Diana Dumitrecsu este născută în Constanţa.
Sursa: libertatea.ro 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii