Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O biserică din Constanţa ar putea fi relocată

ro

31 Jan, 2017 13:23 6674 Marime text

Decebal Făgădău, primarul Constanţei, a vorbit, la sfârşitul şedinţei Consiliului Local Constanţa, despre biserica „Sfântul Mucenic Haralambie“, de pe bulevardul Tomis, din zona Boema. Edilul susţine că lăcaşul de cult ar putea fi relocat, după problemele întâlnite acolo în ceea ce priveşte construcţia lui. 

Având în vedere spaţiul unde este construită, reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au precizat că se caută soluţii pentru intrarea în legalitate a construcţiei, iar subiectul legat de acest lăcaş de cult a fost amplu discutat în rândul constănţenilor. 

Ţinând cont de faptul că există nemulţumiri vizavi de această problemă, edilul a susţinut că biserica ar putea fi relocată, ceea ce înseamnă că actuala clădire va fi dărâmată.

Citeşte şi: 
Situaţie fără precedent la Constanţa Biserica „Sfântul Mucenic Haralambie“ riscă demolarea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 31 Jan, 2017 18:24 Daramati o ,acela nu e loc , pentru biserica cum nu este si cea fe mai jos de pe Tomis.
  • Crestin 31 Jan, 2017 15:35 Sa intre in legalitate ! Cum sa demolezi Casa Domnului ? Altele sunt trecute cu vederea, îs tolerate si în cazul acesta, suntem drastici, corecti si rigurosi ! Cate nu-s " cu fundul in sus " si nu le vede nimeni ! Crestini suntem, ori suntem mai rãu ca pãgânii ?! La capitolul deszapezire, primãria nu s-a vãzut, nu a fãcut treabã, acum acpoerã cele nefãcute, cu altele ca sã abatã atentzia oamenilor de la adevãratele probleme si prioritãtzi ale urbei, rãmãsese biserica singura si unica problemã de rezolvat în acest oras !