Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O adolescentă a fost violată după ce a fugit din spitalul de psihiatrie

ro

05 Oct, 2015 22:03 1353 Marime text
O copilă de 15 ani a încercat de trei ori să-şi pună capăt zilelor. Adolescenta vorbeşte ca un copil timorat, cu multe traume. După ultima tentativă, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie de la Socola pentru o expertiză psihiatrică. De acolo a fugit în urmă cu trei săptămâni. Un bărbat, care ar putea să-i fie tată, a văzut-o pe stradă.
A luat-o în maşină şi a dus-o mai întâi pe un câmp. Alina a povestit că a bătut-o iar apoi, a dus-o la el acasă. Acolo ar fi fost abuzată în timp ce doi prieteni ai bărbatului au ţinut-o de picioare şi de mâini şi au obligat-o să bea alcool.
A scăpat abia după ce bărbatul şi prietenii lui au adormit. A sărit pe geam. A ajuns la un vecin care a anunţat Poliţia. Atunci au aflat şi părinţii Alinei ce s-a întâmplat.
Poliţia face deocamdată cercetări pentru act sexual cu un minor. Părinţii Alinei povestesc că mătuşa agresorului a venit să-i determine să renunţe la plângere. Le-ar fi spus că bărbatul e gata chiar şi să o ceară în căsătorie.
Psihologii spun că Alina va avea nevoie de suportul celor din jur, dar şi al specialiştilor pentru ca viaţa ei să nu rămână blocată între pereţii unui spital de psihiatrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii