Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O absolventa "Spiru Haret" a castigat in instanta valabilitatea licentei

ro

11 Aug, 2010 14:02 1562 Marime text
12815074767c970caab1cc9ecd9831ee42a075ca5e.jpgO absolventă cu diplomă de licenţă de la Universitatea „Spiru Haret" a obţinut în instanţă o decizie irevocabilă privind valabilitatea actului de studii.

Absolventa Carmen Lenuţa Din, funţionar public la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş, s-a judecat cu Ministerul Educaţiei pentru că nu i se recunoştea diploma de studii. Potrivit ziarului Adevărul , reclamanta cerea în instanţă şi eliberarea unei adrese din care să rezulte că diploma de licenţă este recunoscută oficial.

Povestea a început în octombrie 2008, când funcţionara a participat în cadrul Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş la un concurs de promovare profesională, după ce primise avizul de participare inlcusiv de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Carmen Din a luat concursul şi urma să ocupe un post de inspector de muncă clasa I, grad superior treapta I.

Inspectoratul a refuzat însă numirea pe post, pe motiv că diploma de licenţă nu este recunoscută oficial. Ceea ce a determinat-o pe funcţionară să dea Ministerul Educaţiei în judecată.

În urma unui proces lung, instanţa i-a recunoscut diploma de studii.Colegii ei de facultate nu au însă diplomele recunoscute.

Sursa: cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii