Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Medgidia Nuntă terminată la spital! DSP Constanța a demarat o anchetă

ro

07 Jun, 2015 14:48 2683 Marime text
 
O nuntă ce a avut loc la Medgidia, ieri, nu s-a terminat tocmai bine pentru şase invitaţi. După ce au mâncat la petrecere, spre dimineaţă, oamenii au început să se simtă rău, acuzând crampe stomacale, stări de ameţeală şi vărsături. Oamenii le-au spus medicilor, pe mâna cărora au ajuns, că bănuiesc că de vină au fost sarmalele pe care le-au mâncat la nuntă. Una dintre persoanele care s-au simţit rău a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

„Șase persoane s-au prezentat, azi dimineață, la unitatea medicală. Au fost hidratați și puși sub tratament. Cei șase pacienți au refuzat să meargă la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și au plecat acasă pe semnătură“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, Stere Bușu, directorul Spitalului din Medgidia.
 
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța au luat probe din alimentele care au făcut parte din meniu ca să afle dacă erau alterate.

„A fost demarată o anchetă pentru a stabili cauza intoxocației“, a declarat Cristina Schipor, directorul DSP Constanța, care însă nu a putut să ne comunice și numele restaurantului de la care echipa de inspectori a prelevat probele.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii