Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena „Afecţiunile lui Adrian Păunescu par apărute la comandă"

ro

31 Oct, 2010 16:41 1905 Marime text

adrian_paunescu.jpgAflă ce spun numerele despre sănătatea poetului Adrian Păunescu în interpretarea numerologului Milena Farcaş.

ADRIAN PĂUNESCU

Data naşterii 20 iulie 1943

Vestit, iubit, adulat, poaetul Adrian Păunescu, pe numele real Adrian Păun a reuşit printr-o luptă permanentă cu el, cu sistemul cu toţi, graţie ambiţiei neţărmurite şi a talentului deosebit să creeze controverse. Perioada sa de glorie a lăsat în sufletele tuturor contemporanilor săi cel puţin o o strofă, un vers, un titlu de poezie.

Acum, el face tot ceea ce ştie cel mai bine: luptă.

Se zbate în ghearele unor boli crunte neadmiţând că poate fi învins. Cu o cifră a destinului 8, ambiţiosul din 2 cooperantul şi 6 dascălul, profesorul, poetul nostru drag are trăsături de caracter dezvăluite de numerologie pe care le bănuiam toţi: este eficient, ambiţios, raţional, nerăbdător, insistent, înclinat spre filosofie dar şi intolerant, uneori crud, alteori irascibil, întotdeauna atent la situaţia financiară. Continuăm spunând că cifra 2 divulgă trăsături importante ca diplomaţia, capacitatea de a fi bun prieten şi deosebit partener. E drept că pentru el lucrurile au fost clare mereu şi albul a rămas alb, negru- negru iar gri nu prea a existat în vocabularul său. uneori se simte vulnerabil, alteori nesigur, puţini ar crede că este emotiv şi bântuit de timiditate. Cifra 6- parte a destinului său mărturiseşte despre talentul de dascăl, grija permanentă legată de familie, responsabilitate şi implicare. Există şi o altă latură a aceluiaşi 6 care-l caracterizează pe Adrian Păunescu: uneori prea pofticios, alteori depresiv, gata permanent să îndrume, să dea sfaturi. Calea ce i-a fost trasată pentru a o urma este cea a filantropiei, a bunătăţii- cifra obiectivelor 9- exprimarea iubirii universale. În numerograma zilei de naştere observăm linia organizării (123) dar şi linia importantă a fizicului- 147. Această linie, a fizicului, ne oferă informaţii importante despre rezistenţa la boli.

Teoretic dar şi practic este rezistent şi nu poate fi doborât de nimic.

Bolile sale par, din acest punct de vedere, ciudate, în neregulă, forţate să apară. Cu toate acestea încăpăţânatul Păunescu nu lasă garda jos nici un moment. După vârsta de 55 ani, Adrian Păunescu se află într-o perioadă cu vibraţie 6- griji, frământări legate de familie, căsnicie dar şi implicare şi asumarea faptelor. Anul 2010 cu o vibraţie 3 pentru poet, îi aduce norocul şi-l scapă de marile necazuri. Este totuşi pentru el un an în care simte că este viu şi are nevoie de dragostea tuturor şi a fiecăruia în parte, riscă, trăieşte pe muchie de cuţit. Luna octombrie este a pragmatismului, în care el priveşte cu seriozitate fiecare eveniment în parte în care îşi permite luxul de a gândi lucid la ceea ce va urma sau ceea ce mai are de îndeplinit.

Noiembrie este suficient de dificilă, nu tocmai prietenoasă cu el, marcând începutul unei alte vieţi, al unui drum nou. Zile deosebit de dificile vor fi 2, 4, 7, 9, 11, 22, 13, 16, 18, 25, 27 ale lunii. Decembrie, cu vibraţia 6 ar putea deveni mai bună în anumite zile şi periculoasă în: 1, 3, 10, 19, 28, 3, 12, 21, 30, 8, 17, 26. Suficient de multe zile grele. Nu are cum să-i fie uşor. Luna ianuarie este o lună grea. Dacă va trece cu bine de acestea parcursul următoarelor luni poate deveni mai lin, cu riscurile anumitor zile ce pot fi calculate. Numele real ce ne influenţează comportamentul aduce în viaţa noastră o serie de evenimente care ne pot marca existenţa. Tranzitul (calculat funcţie de numele real), în perioada cuprinsă între 64- 71 ani are vibraţia 7. Va deveni parcă mai irascibil, mai greu de abordat, mai încăpăţânat dar şi mai apropiat de cele sfinte, mai intuitiv. În această perioadă a simţit şi va continua să simtă nevoia unei analize amănunţite a propriei persoane, a motivaţiilor dar şi a realizărilor, eşecurilor şi foloaselor de care a avut parte funcţie de eforturile sale. Se va privi atent în oglinda conştiinţei sale şi va decide cui a folosit tot ceea ce a întreprins de-a lungul vremii. Fiecare literă a numelui emite vibraţii care ne influenţează comportamentul. Femeile îşi schimbă comportamentul după căsătorie dacă au preluat numele soţului, călugării, după ce îmbracă haina monahală. Comportamentul lui Adrian Păunescu diferă de cel al lui Adrian Păun dar îi aduce în cale norocul de care altfel nu ar fi avut parte.

Adrian Păunescu are o vibraţie a numelui 3- care îi determină o atitudine entuziastă, darul de îi binedispune pe cei din jurul său, de excelentă gazdă, îl ajută să poată rezista unei vieţi trăite într-o permanentă agitaţie, mereu pe drumuri. Adrian Păun- numele complet- are o vibraţie 9- manifestările sale fiind ale unui filantrop, teatral, milos, uneori împovărat de griji şi risipitor, întotdeauna generos. Dacă îl apelezi Păunescu ţi-ai găsit şeful căci brusc va deveni impozant, categoric, neiertător, cutezător, lider înflăcărat. De îl strigi Adrian, prima reacţia va fi de conducător care-şi examinează subalternul pentru ca ulterior să îl întrezăreşti şi să te bucuri de prietenia pe care cu generozitate ţi-o va arăta.

Rezumând, Adrian Păunescu al nostru (a devenit bun comun cu mulţi ani în urmă, a fost alegerea sa) va înfrunta boala în stilul caracteristic: direct, îşi va măsura forţele cu nişte afecţiuni apărute parcă la comandă care au invadat un organism lăsat pentru a fi rezistent până la adânci bătrăneţi. Există zile periculoase în care riscul este foarte mare. Soarta fiecăruia este scrisă dar numai cel care a lăsat-o ştie când vine timpul de plecare spre alte zări.

Milena FARCAŞ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii