Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Nu voi demisiona. Eu nu am furat un leu de la stat”

ro

03 Sep, 2015 23:16 1029 Marime text
 
Premierul Victor Ponta se află în această seară, de la ora 22.00, în direct la România TV. 

„Azi s-a votat Codul Fiscal. Era cel mai important proiect al anului. Dincolo de asta, urmează legea achiziţiilor publice, legea bugetului pe 2016”, a precizat premierul.

„Nu îmi dau demisia. Dacă mă susţine coaliţia de guvernare, evident că nu plec dacă nu o să o fac. Dar ce am vazut de la domnii tăriceanu, Constantin, Oprea nu am văzut nicio adversitate. Probabil că voi candida la Camera Deputaţilor la alegerile din 2016. Am un mandat pe care vreau să-l duc la bun sfârşit. 5 ani un mandat de premier e cam lung”, a mai precizat Ponta.

„Foarte des adversarii politici şi vorbesc despre dosarul Ponta Turceni-Rovinari. eu un  dosar mare complex cu lucruri care nu mă privesc. E vorba despre 51.000 de lei buclucaşi. Eu sunt convins că sunt nevinovat. Decizia de a disjunge dosarul aparţine procurorului de caz. Ceea ce am avut de plătit în 2007-2008, cei 51.000 de lei, absolut toţi, conform documentelor depuse ,i-am depus. Eu nu am furat un leu de la stat. Să înţeleagă toţi oamenii că eu mi-am plătit până la ultimul leu toate dările către stat. Eu vreau să mă mândresc cu combaterea evaziunii fiscale. Avem 2,5 miliarde de lei la stat în plus”, a mai adăugat premierul.


Sursa: România TV
Sursa foto: aktual24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii