Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu posta asta pe Facebook! O poza aparent inocentă poate duce la blocarea contului

ro

07 Oct, 2016 07:45 7865 Marime text
Bloggerul Varun Krishnan a trimis recent pe Facebook aceasta poză, cu o pisică în costum. Bărbatul spune că a primit poza pe WhatsApp şi, pentru că i s-a părut amuzantă, i-a trimis-o unui prieten prin Facebook Messenger, scrie yoda.ro.



În timp ce discuta cu amicul său, a fost delogat de pe contul de Facebook şi anunţat că i s-a blocat contul, din cauza acelei poze, scrie Metro.co.uk, citat de yoda.ro. Astfel, în doar câteva secunde, tot istoricul prezenţei sale pe Facebook a dispărut.

Varun nu este însa singurul utilizator Facebook care păţeşte aşa ceva din cauza acestei poze inocente. Şi alte persoane spun că au avut probleme similare. Când Varun a luat legatura cu o persoană din conducerea Facebook, nu a primit nicio explicaţie, doar scuze pentru neplacerea creată. Responsabilii Facebook au recunoscut că a fost vorba de o greşeală şi poza cu pisica în costum nu încălca regulile reţelei de socializare.

E posibil ca problema să fi aparut din cauza textului blurat, scris pe poza într-o limbă straină, despre care nimeni nu ştie ce înseamnă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii