Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Nu mi-e teamă că mă vinde Liviu Dragnea”

ro

10 Aug, 2015 22:37 717 Marime text
 
Victor Ponta a declarat în această seară, la România TV, că nu se teme de o eventuală trădare din partea lui Liviu Dragnea, care i-a luat locul în fruntea PSD. Premierul a explicat că toate deciziile le ia în continuare împreună cu preşedintele interimar al social-democraţilor şi că este normal ca miniştrii susţinuţi de partid să fie chemaţi la ordine în Biroul Permanent Naţional.

„Toate discuţiile şi declaraţiile lui Liviu Dragnea au fost stabilite cu mine, ne-am şi auzit în vacanţă. Eu am stabilit în statutul PSD, ca preşedinte al partidului, ca miniştrii PSD să se prezinte la BPN, pentru că ei au un suport politic, nu au venit cu funcţia de acasă", a declarat Victor Ponta.

Premierul a explicat că toţi colegii de partid l-au înţeles când le-a spus de ce vrea să renunţe la şefia PSD: "Nu am renunţat uşor, cinci ani şi jumătate sunt mulţi. Nu pot să compar la care funcţie ţin mai mult, probabil sentimental ţin mai mult la cea de preşedinte PSD. Nu se poate spune că mă agăţ de funcţie, pentru că am spus din prima că sunt gata să renunţ, coaliţia a spus nu. I-am spus şi domnului Iohannis că dacă numeşte prim ministru tot de la coaliţie, renunţ. A spus nu. Era mai simplu, că acum nu se mai cheltuiau atâţia bani cu supravegherea mea în vacanţă. O agenţie privată din America m-a supravegheat, plătită de un site din România. E dreptul lor să o facă, aşa cum e dreptul meu să merg în vacanţă cu familia".

„Nu mi-e teamă că mă vinde Liviu Dragnea", a mai spus Victor Ponta, când a fost întrebat dacă preşedintele interimar al PSD l-ar putea trăda în schimbul achitării sale în dosarul Referendumul. Întrebat la cine s-a referit Liviu Dragnea când a vorbit despre faptul că el şi Ponta au fost trădaţi de cineva din PSD, Ponta a răspuns: „Să vă lămurească Liviu Dragnea. Se întoarce din vacanţă zilele următoare. Are şi el dreptul la vacanţă".


Sursa: România TV
Sursa foto: jurnalul.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii