Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. A fost găsită una din cutiile negre Nu există români între victimele zborului A 320 prăbușit în Franța (live video)

ro

24 Mar, 2015 18:25 1494 Marime text
Printre victimele accidentului aviatic din Franța nu se află cetățeni români, a anunțat ministerul român al Afacerilor Externe, citat de B1 TV. Potrivit cotidianului spaniol El Mundo, printre victime se află cel puțin 45 de cetățeni spanioli.
 
Totodată, președintele francez Francois Hollande a precizat că printre victime sunt persoane de origine germană, spaniolă și turcă, informează AFP. ”Printre victime sunt spanioli, (...), victime de alte naționalități, în special germani și turci. Se pare că nu există francezi printre victime, dar nu avem o certitudine totală”, a afirmat Hollande.
 
Un avion Airbus A 320 s-a prăbușit în sudul Franței, având la bord 150 de persoane, dintre care 144 de pasageri și șase membri ai echipajului. Aparatul de zbor s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă, în apropierea localităţii Barcelonette. Secretarul de stat în ministerul francez al Transporturilor  a confirmat că nu există supraviețuitori.

UPDATE 19.22


Ministrul de interne francez Bernard Cazeneuve a anunțat că a fost găsită una dintre cutiile negre ale avionului Airbus A320 al companiei Germanwings prăbușit marți în Alpii francezi, cu 150 de persoane la bord, relatează Reuters.

Citește și AVION DE PASAGERI PRĂBUȘIT ÎN ALPII FRANCEZI

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii