Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. A fost suspendat din funcția de primar al sectorului 1. Chiliman „Nu există demisie”

ro

20 Jun, 2015 11:17 1581 Marime text
 
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat astăzi că „nu există niciun fel de dovezi" în dosarul în care este cercetat, potrivit Agerpres.

„Nu a influențat nimeni nimic. Nu există niciun fel de dovezi la dosarul respectiv. Mai mult nu vă spun. Nu are nicio legătură dosarul pentru care am fost chemat acolo cu vreo șpagă sau ceva. Nu există nicăieri absolut niciun fel de dovadă. Să lăsam justiția să își facă treaba", a declarat Andrei Chiliman la ieșirea de la Secția 1 de Poliție.

Întrebat dacă se gândește la o demisie, el a răspuns: „Rămân să fiu primar și o să se ocupe colegii mei pe perioada asta. Nu există demisie".

Chestionat dacă au ajuns bani și la PNL, el a spus: „Nu au existat bani". El a adăugat că se va prezenta la poliție de două ori pe săptămână.

UPDATE 1, ora 11.39

Judecătorii l-au scăpat de arest pe Andrei Chiliman, dar i-au dat o lovitură grea. Liberalul nu mai are dreptul să conducă primăria sectorului 1 cel puţin 60 de zile. Magistraţii l-au plasat sub control judiciar în dosarul de corupţie deschis joi. Edilul s-a prezentat deja la Poliţie azi-dimineaţă, cum cer regulile. Pretinde în continuare că nu este vinovat.




Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii