Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Ghiță „Nu am nicio legătură cu căutarea planorului dispărut”

ro

13 Aug, 2015 20:58 1024 Marime text
 
Sebastian Ghiță neagă orice implicare în căutările planorului dispărut pe 6 august, după ce compania Teamnet a anunțat că va începe căutările în acest caz. Acesta a precizat că informațiile apărute în presă care leagă această companie de numele său sunt false.

„Legea îmi interzice astăzi să iau legatura cu directorii firmei Teamnet care mi-au fost colegi de liceu. În ultimele luni aceștia au participat la proceduri publice și pe unele am citit în presă ca le-au câștigat.

Îi felicit și declar că sunt mândru de ce au realizat în acea companie care a devenit cea mai importanta companie de IT din România. Dar declar public și că nu controlez compania Teamnet. Ultimele luni au dovedit că sunt performanți în piață și că funcționează fără nicio influență din partea mea.

Mă bucur că astăzi se implică în căutarea acelui cetățean dispărut și a planorului. Ideea nu a fost a mea și nu am voie să comunic cu cei de la Teamnet. Deciziile și le iau singuri în consiliul de administrație împreună cu acționarii acestora care reprezintă instituții financiare internaționale respectabile.

Nu Sebastian Ghiță face acest gest și cred că trebuie să încetăm cu această afirmație mincinoasă iar celor de la Teamnet să le recunoaștem meritele și performantele. Astăzi acolo lucrează peste 1.000 de programatori și ingineri romani. Cred că e important ca România să aibă firme de tehnologie cu sediul central în țara noastră și măcar parțial cu capital românesc", precizează Sebastian Ghiţă, potrivit româniatv.net.

Grupul Teamnet a pus la dispoziție în mod voluntar avionul fără pilot Hirrus pentru a participa la acțiunile de căutare ale planorului dispărut. 



Sursa: romaniatv.net
Sursa foto: jurnalistii.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii