Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul site al Primăriei Constanța anunțat că va funcționa de mâine a devenit activ de azi

ro

31 Jul, 2016 20:22 3938 Marime text
Într-un comunicat al Primăriei Muncipiului Constanța se anunța că noua pagină oficială de internet a instituției va deveni operațională de mâine.
 
Numai că specialiștii care au conceput-o și au făcut-o funcțională de astăzi.
Constatarea am făcut-o singuri fără să ne anunțe nimeni printr-o încercare din aceea...la noroc. Și am cercetat-o puțin. Deocamdată nu spunem nimic. Așteptăm reacția celor care se pricep mai bine sau a celor care se vor lovi de diverse dificultăți în accesare.
Potrivit documentului la care făceam referire ni se spune că noul website are o structură îmbunătățită față de varianta anterioară, permite utilizarea cu ușurință și poate fi accesat de pe orice terminal fix sau mobil.
Totdată oferă facilități și posibilități suplimentare precum depunerea de sesizări online, sondaje de opinie, lista parcărilor rezidențiale, lista operatorilor economici autorizați, plata amenzilor online, etc.

La începutul lunii, Primăria municipiului Constanţa a lansat o procedură publică pentru atribuirea contractului „Achiziţie pagină de web“. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, era de 129.166 de lei. În urma evaluării ofertelor depuse pentru achiziţionarea paginii web a Primăriei municipiului Constanţa, oferta declarată câştigătoare a fost cea a firmei SC Duk-Tech SRL Iaşi, cu o valoare de 76.050 de lei fără TVA.
Acum rămâne să vă spuneți și dv părerea. 

Pentru a vedea noul portal puteți da click pe  primaria-constanta.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii