Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul proiect de extindere a City Park Mall cuprinde un cinematrograf cu opt săli

ro

21 May, 2014 22:36 7989 Marime text
City Park Mall a fost cumpărat la sfârşitul anului trecut cu 80.000.000 de euro de compania NEPI Investment, care a achiziționat şi proiectul de extindere a mall-ului.

Dacă proiectul iniţial al celor de la Neocity Group prevedea extinderea cu o aripă de shopping, parcare etajată şi două turnuri cu 24 de etaje, NEPI vor merge pe o extindere de doar 15.800 metri pătrați închiriabili în 70 de noi spaţii comerciale, scrie urban-constanta.blogspot.ro.

Pe fiecare etaj în parte, corpul vechi va suferi o serie de modificări.

Potrivit urban-constanta.blogspot.ro, în zona Lake Level se dorește o extindere sub actuala parcare prin extinderea hypermarketului Cora, extinderea depozitului Cora, prezența a 14 spaţii comerciale destinate retailerilor din fashion. Se ia, de asemenea, în calcul o posibilă reconfigurare a actualei zone din dreptul intrării în hypermarket.

În zona Park Level se intenționează extinderea pe locul actualei parcări şi pe locul terasei dinspre lac. Astfel, potrivit sursei citate, din actuala parcare se va păstra aproximativ un sfert, aproximativ jumătate din actuala piaţetă de la intrare va fi desfiinţată, în aripa ce se face pe actuala parcare se vor amenaja 53 de noi spaţii comerciale pentru retailerii din fashion, iar terasa de pe partea cu lacul va fi desfiinţată şi în locul ei vor fi amenajate 3 noi spaţii pentru fast food.

În zona Sky Level, peste noua aripă de fashion se va amenaja un roof-top parking cu rampă de acces din zona teatrului de vară, iar peste actuala parcare existentă pe latura dinspre strada Soveja se va amenaja un al doilea roof-top parking. De asemenea,  cele două parcări vor fi legate printr-un sky-bridge pietonal acoperit. Deasupra noii zone de food-court se vor amenaja 3 spaţii comerciale (posibil relocare ale birourilor primăriei, scriu cei de la urban-constanta.blogspot.ro). Toate spaţiile comerciale din actualul Sky Level vor fi desfiinţate, în locul acestora urmând să fie amenajat un cinematograf cu 8 săli.

Sursă foto: urban-constanta.blogspot.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii