Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul mers al trenurilor, pe ruta București Nord-Constanța, va intra în vigoare pe 14 decembrie

ro

03 Dec, 2014 19:03 2987 Marime text
 
Noul Mers al Trenurilor de călători - care prevede mai multe trenuri Regio, curse spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane de schi, precum și durate reduse, de aproximativ două ore, pe ruta București Nord-Constanța - va intra în vigoare pe 14 decembrie, potrivit CFR Călători, citat de Hotnews.

Potrivit sursei citate, noul Plan de Mers al Trenurilor 2014-2015 va fi valabil până la 12 decembrie 2015, urmând să fie în circulație, zilnic, peste 1.100 de trenuri.

„Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieței atât prin optimizarea orariilor și a capacității de transport, cât și prin asigurarea condițiilor de confort pe categorii de trenuri, utilizându-se eficient resursele disponibile", se precizeaza într-un comunicat remis, astăzi, agenției Mediafax.

CFR Călători mai precizează că va asigura, și în 2015, serviciul public de navetă între marile orașe și localitățile din proximitatea acestora. De asemenea, va fi menținut mersul de tren cadentat pe rutele unde condițiile de circulație și exploatare permit acest lucru și unde traficul de călători este cu preponderență de navetă: București Nord - Ploiești, București Nord - Pitești și Constanța - Mangalia (în sezonul estival).

Sursa: Hotnews, Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii