Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Nou director adjunct la CN APMC

ro

07 Sep, 2016 11:31 2741 Marime text
Marian Tănase, fostul consilier personal al ex-directorului general al APMC , Valentin Ionescu, a ajuns director adjunct interimar al companiei. 
Schimbarea a survenit la scurt timp după ce, postul deținut de Valentin Ionescu, acela de director general al CN APMC, a fost încredințat lui Dan Tivilichi, fost președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării.
Menționăm că Valentin Ionescu a rămas în cadrul CN APMC, el fiind membru în Consiliul de Administrație.

UPDATE 11.50

Potrivit CV-ului postat pe site-ul CN APMC, Marian Tănase este născut pe 25 februarie 1961, la Constanța, în perioada ianuarie 1999- aprilie 2007 a fost direc tor regional al RCS&RDS SA , iar din aprilie 2007 până în prezent a activat în cadrul Modarex SRL Constanța, o firmă de servicii și consultanță. Tănase este absolvent al  Institutului de Marină Mircea cel Bătrân  - Facultatea Navigație, iar în peruoada 1992-1994  a urmat la Academia Navală - Facultatea Comandă și Stat Major un curs în urma căruia a fost licențiat în transporturi navale nave, utilaje și operațiuni de pescuit, aplicații  de hidroameliorări și construcții hidrotehnice, hidrologie, hidrografie, oceanografie și meteo
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii