Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi modificări în acţionariatul firmei North Star Shipping

ro

24 Jan, 2016 17:09 3424 Marime text
 
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii North Star Shipping SRL. Astfel, Alfred C. Toepfer International Netherlands BV („ACTI”), societate cu sediul în Rotterdam, Olanda, reprezentată prin Augustin Laurenţiu Moga, şi ADM România Logistic SRL, cu sediul în Bucureşti, reprezentată prin Tomescu Claudia-Miruna, în calitate de administrator, deţinând împreună 100% din capitalul social al societăţii, au decis să invite la AGA, în calitate de viitor asociat, pe Archer Daniels Midland Europe B.V. („ADM Europe”), societate ce funcţionează în conformitate cu legile din Olanda, având sediul în Koog aan de Zaan, din Olanda, reprezentată prin Augustin Laurenţiu Moga.
În cadrul şedinţei asociaţilor, s-a decis să se transfere acţiuni sociale de la ACTI la ADM Europe. În urma acestei decizii, actul constitutiv al societăţii se modifică, reflectând noua structură a asociaţilor.
Astfel, capitalul social al firmei va fi de 78.870.000 lei. Archer Daniels Midland Europe B.V. va deţine 788.675 părţi sociale, reprezentând 99,99% din capitalul social al societăţii, ADM România Logistic SRL va deţine 25 de părţi sociale, reprezentând 0,01% din capitalul social al firmei. Societatea va deţine toate situaţiile şi registrele în conformitate cu prevederile legislaţiei române şi cu respectarea standardelor internaţionale de raportare Archer Daniels Midland Europe B.V..
De asemenea, au fost împuterniciţi Emanuel Petre, Laura-Adina Duca şi Augustin Laurenţiu Moga care vor reprezenta societatea şi vor înregistra deciziile luate în AGA. În vederea îndeplnirii datoririlor, „Împuterniciţii” vor avea autoritate deplină de a acţiona  separat şi nu împreună, pentru a semna, ștampila, întocmi și pune la dispoziție orice înscrisuri (inclusiv actul constitutiv modificat/noul act constitutiv după cum va fi necesar pentru a îndeplini toate cerinţele legii române şi a întreprinde toate acţiunile necesare pentru a înregistra operațiunile de mai sus.
În plus, Împuternicii vor reprezenta subscrisa cu puteri depline în fața autorităților române competente (inclusiv, dar fără a se limita la Registrul Comerțului Constanța) și în fața oricărei alte entități fizice sau juridice
Potrivit Registrului Comerţului, societatea North Star Shipping SRL a fost înregistrată în anul 1995 şi are sediul social în municipiul Constanţa, incinta Port, dana 45. Firma are un capital social subscris de 78.870.000 de lei, integral vărsat, compus din 788.700 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei.
Potrivit vrajitorul.eu, firmaNorth Star Shipping are 151 de angajaţi, iar în 2014 avea o cifră de afaceri de 97.461.012 lei. Mai mult, firma nu înregistra, la 30 iunie 2015 (ultima înregistrate pe acest site), restanţe la bugetul de stat, al asigurărilor sociale, al asigurărilor de sănătate sau la şomaj.
 
Citește și Schimbări în acţionariatul firmei North Star Shipping 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii