Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi date din dosarul care a şocat Constanţa! Crimă la Delfinariu. Presupusul autor, părăsit de iubită ar fi încercat să se sinucidă

ro

29 May, 2016 10:26 5392 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa se pregătesc să-l audieze pe Nicolae F., de 30 de ani, originar din Sibiu, suspectat că în urmă cu două seri ar fi înjunghiat-o pe 11 ori pe Adriana Farcaş, de 33 de ani, din Constanţa.
 
Bărbatul a fost prins ieri în zona Sibiului, prin metode specifice organelor de anchetă.
 
Surse apropiate cazului susţin că presupusul autor nu a mai avut probleme cu legea, însă era foarte violent atunci când consuma băuturi alcoolice.
 
Tot potrivit surselor, recent, presupusul autor s-ar fi despăriţit de iubita sa, o tânără din Constanţa, iar la scurt timp ar fi încercat să se sinucidă prin tăierea venelor. Astfel s-ar explica de ce avea un cuţit la el.
 
Tatăl bărbatului s-ar fi spânzurat în urmă cu mai mulţi ani.
 
Mama individului se află la muncă în Italia. Se pare că presupusul autor incerca să plece din ţară, la mama sa, de la Sibiu, printr-o firmă de transport personae.
 
Amintim că vineri seara Nicolae F., de 30 de ani, ar fi înjunghiat-o pe 11 ori pe Adriana Farcaş, de 33 de ani, din Constanţa.

Fapta a avut loc în chioșcul de ziare aflat în stația de autobuz de la Delfinariu, unde lucra femeia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii