Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi conduceri PNL la Baraganu si Comana

ro

25 Apr, 2010 14:55 1295 Marime text
În cursul zilei de ieri, liberalii din Bărăganu şi-au ales un nou şef de organizaţie, Ilie Pascal, în timp ce colegii din Comana, au reconfirmat-o în funcţia de preşedinte al organizaţiei pe Elena Zisu.

La Bărăganu, în cadrul Adunării Generale a partidului, fostul preşedinte al liberalilor, Lucian Paraschivescu, a pierdut fotoliul de şef al organizaţiei în detrimentul lui Ilie Pascal, ales cu 19 voturi de colegii săi.

De asemenea, a fost ales şi un Birou Politic Local, format din doi vicepreşedinţi - Daniel Nicolae Gorgan şi Vasile Ardelean dar şi patru membri, Ion Grigoruţă, Titel Florea, Rodica Pascal şi Gheorghe Zamfir, şi doi membri supleanţi.

Liberalii au votat, cu unanimitate de voturi, delegaţia celor 8 membri ai organizaţiei care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

La Comana, cei 30 de liberali prezenţi la Adunarea Generală a PNL au reconfirmat-o în funcţia de preşedinte al organizaţiei, cu 29 de voturi „pentru" şi un vot anulat, pe Elena Zisu. Noul Birou Politic Local al PNL este format din trei vicepreşedinţi - Ion Adam, Dumitru Ene şi Dănuţ Ilie Vână dar şi cinci membri - Ilie Lupu, Romulus Zisu, Marcel Lihor, Erdal Osman şi Ion Zamfirescu, şi trei supleanţi. Liberalii au votat, de asemenea, delegaţia celor 15 membri ai organizaţiei care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii