Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noapte alba pe litoral. Tinerii au petrecut in cluburi pana in zori

ro

02 May, 2011 12:47 1196 Marime text

De-abia de 2-3 ore tinerii s-au retras din cluburile de fite din Mamaia, unde aglomeratia era ca in varf de sezon estival. Petrecerile au decurs dupa reteta stiuta: bauturi fine, muzica buna si domnisoare una si una.

Sampaniile de sute de euro au curs noaptea in cluburile de lux din Mamaia. Domnii si-au usurat serios portofelele, dar si-au satisfacut orice capriciu la ultimul chef din acest weekend. Pe langa nelipsitele tigari de foi, fiecare a avut alaturi cel putin o fata frumoasa.

Tinerii stiu bine ca licoarea cu milioane de bule te tine in centrul atentiei, asa ca nu s-au incurcat cu alte bauturi. Si fetele au tinut sa iasa in evidenta. Au reusit, cum altfel, fie cu haine opulente, fie cu lipsa de inhibitii. Deloc modeste, divele s-au laudat cu investiitile facute in tinutele pentru astfel de seri.

Cel mai probabil, toti acesti petrecareti nu se vor trezi mai devreme de pranz, cand, desi inca mahmuri, vor porni spre case. Vor reveni insa weekendul viitor pentru o noua risipa de energie si de bani.

Sursa: http://stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii