Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nimic nu am învăţat după drama japonezei ucise în Gara de Nord Ce-a păţit chinezoiaca Risa plecat din Constanţa la Bucureşti

ro

04 Oct, 2012 00:12 1348 Marime text

La doar o lună după acest incident, o altă tânără asiatică, de data asta din China, a fost tâlhărită în Gara de Nord chiar sub nasul autorităţilor. Deşi au trecut două săptămâni de la acest nou incident, poliţiştii din gară ridică din umeri şi nu ştiu ce se întâmplă cu vinovaţii.

Risa venea de la Constanţa şi se îndrepta spre Sibiu, unde este angajată ca balerină la Casa de Cultură. La Gara de Nord, a vrut să-şi cumpere un sandwich dintr-un restaurant.

Atunci a fost tâlhărită.

"Un tip s-a intercalat între mine şi prietenii mei. Întâi ne-a deschis uşa, apoi prietenii mei au trecut. El a închis uşa iar eu nu am mai putut intra în restaurant.  Nu am mai acordat atenţie celuilalt, care mi-a luat portofelul.  Celălalt tip a apărut din spatele meu, mi-a deschis geanta şi mi-a luat portofelul.  Cineva a sunat la Poliţie. Poliţia a verificat imaginile de pe cameră. A trebuit să aştept până a doua zi pentru ca translatorul să vină. Mi-au spus că vor încerca să-l găsească pe vinovat şi vor încerca să-mi găsească portofelul. Am scris pe o hârtie ce s-a întâmplat", a povestit Risa.
Reprezentanţii Poliţiei spun că există imagini de la incident, care au fost date procurorilor.

Dacă acest incident nu are, până acum, nicio urmare, uciderea studentei japoneze Yurika Masuno a determinat anchetarea mai multor poliţişti şi procurori.

sursa: rtv.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii