Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Dan, președintele USR „Am ajuns la 200.000 de semnături în sediu. MULȚUMESC”

ro

17 Oct, 2016 19:16 1284 Marime text
Nicușor Dan, președintele USR, a anunțat astăzi pe contul său de Facebook că partidul a strâns cele 200.000 de semnături cerute de lege pentru ca USR să poată intra în alegerile parlamentare din 11 decembrie.
 
„În această după-amiază am ajuns la 200.000 de semnături în sediu. MULȚUMESC tuturor celor care au semnat și mai ales tuturor celor care au strâns semnături pentru noi.
Pentru siguranță, vă rog să mai strângem încă 20.000, pentru a evita orice risc la Biroul Electoral Central. Vă rog să continuăm să strângem până miercuri, iar toate semnăturile pe care le-ați strâns sau le veți strânge să fie trimise miercuri ca să ne ajungă joi. Vineri le vom depune la Biroul Electoral Central.
Vă promitem că ne vom lupta în Parlament ca niciodată să nu mai fie nevoie de sute de mii de semnături pentru candidaturi. Chiar dacă, prin dumneavoastră, am reușit să strângem semnăturile de data asta, ne vom lupta ca accesul cetățenilor la viața publică să nu mai fie îngrădit prin astfel de măsuri“, a postat Nicușor Dan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii