Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Dan nu mai este consilier general la Bucureşti

ro

21 Dec, 2016 19:21 1200 Marime text
Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a luat act astăzi de încetarea mandatului lui Nicuşor Dan după ce acesta a obţinut un mandat la Camera Deputaţilor. De asemenea, aleşii locali au luat act şi de demisia Mădălinei Cristina Prună (USR), după ce şi ea a fost aleasă deputat.

In functia de consilier general a fost validat Liviu Malureanu (USR). Acesta a cerut validarea de cateva luni, dupa demisia lui Dumitru Dobrev, dar majoritatea PSD-ALDE nu au aprobat proiectul.

Miercuri, cand in sfarsit a fost validat in functie, liderul de grup al USR, Ana Maria Ciceala, a declarat ca acesta nu mai vrea sa fie consilier general si ramane consilier local la sectorul 3. In plus, acesta nu si-a dat demisia de la sectorul 3, scrie Hotnews. 

Preşedintele USR Nicuşor Dan a declarat, luni, că vrea să fie liderul grupului parlamentar al USR şi să facă parte din Comisia de administraţie a Camerei Deputaţilor, afirmând că parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel şi vor avea o atitudine responsabilă faţă de banul public. 


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii