Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Dan „Lista miniştrilor care candidează la USR va fi anunţată luni“

ro

23 Oct, 2016 21:15 1991 Marime text
Nicuşor Dan a declarat că, cel mai probabil, lista miniştrilor şi a secretarilor de stat din guvernul Dacian Cioloş care vor candida din partea USR la alegerile parlamentare va fi prezentată luni. Liderul USR a declarat că miniştrii vor fi votaţi, de principiu, li se oferă un loc, iar după aceea ei optează sau nu dacă vor veni pe această listă.
 
Nicuşor Dan a spus că în această seară este convocată conferinţa filialei municipiului Bucureşti care va stabili ordinea pe liste a candidaţilor USR la Senat şi la Camera Deputaţilor.
 
"Pentru acest moment, avem o singură listă şi oamenii, în funcţie de poziţia pe care sunt, optează pentru Camera Deputaţilor şi Senat", a arătat Nicuşor Dan, precizând că, în afară de Vlad Alexandrescu, care a fost deja anunţat oficial, lista celorlalţi miniştri şi secretari de stat probabil va fi anunţată luni.
 
"În această seară ei sunt votaţi, urmând ca ei să opteze dacă vin sau nu vin. Cei care vin la noi trebuie să-şi dea formal demisia din Guvern, acesta este motivul pentru care nu ştiu să vă spun la ce oră vom face anunţul. Noi votăm de principiu, le oferim un loc iar după aceea ei optează sau nu", a explicat Nicuşor Dan, potrivit RTV.net.
 
Preşedintele USR a arătat că foarte probabil va candida la Camera Deputaţilor, pe lista de la Bucureşti. Vicepreşedintele USR Clotilde Armand a spus că nu va intra în campania pentru alegerile parlamentare.
 
"Eu sunt o persoană de cuvânt. Am spus că mă voi ocupa de Sectorul 1 şi în continuare aş dori să fac acest lucru, dar mesajul să nu fie înţeles greşit: este extrem de important ca noi toţi să ne mobilizăm pentru aceste alegeri parlamentare care sunt la un moment cheie pentru România", a spus Clotilde Armand.
 
Uniunea Salvaţi România a depus, vineri, la Biroul Electoral Central, 350.000 de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie, liderul Uniunii, Nicuşor Dan, precizând că cel mai probabil va intra în cursa electorală la Camera Deputaţilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii