Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Constantinescu, supărat că premierul nu s-a bătut pentru "Valerică" Preda la fel ca pentru Fenechiu

ro

01 Mar, 2013 05:08 1549 Marime text

Președintele CJ Constanța, Nicuşor Constantinescu, îi reproşează lui Victor Ponta că l-a demis pe Valentin Preda, fost secretar de stat la Transporturi, în loc să se bată pentru acesta cum s-a bătut pentru a-l proteja pe liberalul Relu Fenechiu.

Pe Constantinescu îl deranjează, şi îi reproşează premierului, inegalitatea de tratament. "De ce în momentul care discutăm despre un ministru care este în instanţă (Fenechiu - n.r.), a făcut conferinţă de presă şi a spus că nu-l demite pe principiul prezumţiei de nevinovăţie, că nu-l demite până nu este o hotărâre definitivă şi de ce în cazul lui Valentin Preda nu este la fel. Asta o să-i spun", a declarat Constantinescu pentru EVZ.

"Am ştiut din prima clipă că Valentin Preda este nevinovat şi asta s-a dovedit, pentru că nu a fost reţinut", a mai spune președintele CJ Constanța. Acesta este de părere că reţinerea lui Preda "a fost o făcătură care are în spate lupta pentru putere la nivelul ministerului Transporturilor, fapt ce a generat o situaţie jenantă pentru România, având în vedere că dl Valentin Preda este cel care a reuşit împreună cu partenerii din guvernul bulgar să aducă miliarde de euro, pe strategia Dunării". Nicuşor Constantinescu este convins că Preda "a deranjat foarte mult nişte interese la ministerul Transporturilor şi aşa s-a făcut această înscenare împreună cu DNA-ul".
Valentin Preda, un şomer "demoralizat"

"Răul a fost făcut, a fost demis de premier pe motiv că are nu ştiu ce probleme cu DNA-ul, el este demoralizat în acest moment, o să vedem care este situaţia pentru că noi îl susţinem în continuare",îşi arată Constantinescu dezamăgirea faţă de măsura luată de Victor Ponta. Nici nu se gândeşte să propună un alt reprezentant constănţean în locul rămas liber la Transporturi. "Deocamdată aşteptăm să avem o discuţie la nivel guvernamental înalt, pentru că asupra lui Preda nu există nicio acuzaţie credibilă, nu poate fi vorba de trafic de influenţă în interiorul unui minister, este o diversiune aberantă", spune el.


sursa: evz.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii