Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Constantinescu „Sper să mă întâlnesc în libertate cu domnu' Mazăre și cu Sorin Strutinsky, prietenii mei” (video)

ro

27 Apr, 2015 17:23 2515 Marime text
Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța (CJC), Nicușor Constantinescu, a fost astăzi la Curtea de Apel București.

Acesta le-a vorbit jurnaliștilor despre Radu Mazăre și Sorin Strutinsky „prietenii” președintelui suspendat al CJC.
 
„Sper să mă întâlnesc și în libertate cu domnul Mazăre și cu Sorin Strutinsky prietenii mei și sunt sigur că așa va fi pentru că nu există nicio probă împotriva lor. Și așa cum prima instanță, în 70 de pagini, a stabilit și a desființat rechizitoriul procurorilor DNA pentru lipsă de probe la fiecare punct, la fiecare acuzație, sper că se va întâmpla în procesul lor de astăzi și că vor fi eliberați. Sigur că va fi și recurs probabil, dar nu sunt alte probe sau elemente noi de la prima măsură de reținere și respectiv a arestării”, a declarat, astăzi, Nicușor Constantinescu.
 
Întrebat dacă l-a vizitat pe Radu Mazăre sau dacă a vorbit la telefon cu el, Constantinescu a spus că doar l-a salutat la Curtea de Apel București.

„Nu m-am întâlnit decât la procesul de la Curtea de Apel București, ăla de 8 ani fără păgubași și m-am văzut cu el, m-am salutat și i-am spus că trebuie să credem în Dumnezeu și până la urmă în justiție”, a mai precizat preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa . 

 

Sursa video: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii