Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Constantinescu nu se va prezenta, astăzi, la Tribunalul Constanța. Cristinel Dragomir, audiat. Gheorghe Darie, amendat

ro

13 Sep, 2016 12:03 2629 Marime text
Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, nu se va prezenta, azi, la Tribunalul Constanța.
 
Acolo va avea locu un nou termen în dosarul elicopterul căzut în Siutghiol.
 
Reamintim că pe 15 decembrie 2014, un elicopter SMURD, care transportase de la Tulcea la Spitalul Judeţean Constanţa un pacient cu embolie pulmonară, s-a prăbuşit în apele lacului Siutghiol. Medicul Laura Vizireanu, asistenta Gabriela Harton, pilotul elicopterului, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, şi copilotul aparatului de zbor, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, şi-au pierdut viaţa în teribilul eveniment.

Azi a fost audiat fostul vicepreşedintele al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir. În schimb, Cristian Gheorghe Darie, celălalt fost vicepreşedinte al CJC, a fost amendat cu suma de 500 de lei pentru neprezentare. Acesta va fi citat pentru termenul următor.

Cristinel Dragomir a spus că îşi menţine declaraţia dată în timpul urmării penale. Totodată, Dragomir  a detaliat cum a achiziţionat elicopterul în cauză şi cum l-a predat către SMURD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii