Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE7. Decebal Făgădău, ales în unanimitate președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța

ro

27 Jun, 2015 11:57 2856 Marime text
 
La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa a început Conferinţa Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, unde se va alege noua conducere. În deschiderea lucrărilor, senatorul Nicolae Moga, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD a afirmat: “Nu suntem într-o situaţie fericită, suntem într-o situaţie delicată. Hotărârea de suspendare a lui Nicuşor Constantinescu din partid a fost luată de conducerea centrală. Subiectul este delicat, iar Nicuşor nu a înţeles asta. Însă PSD nu a murit în municipiul Constanţa!”.

UPDATE 7 ora 14.08


În urma votului celor 562 membri, biroul permanent al Organizației Municipale PSD Constanța are urmatoarea componență:
     
 
NR. CRT.
 
NUME/PRENUME
 
FUNCŢIA
1.  DECEBAL FĂGĂDAU PREŞEDINTE
2.  PÎRVULESCU VALENTIN GABRIEL VICEPREŞEDINTE
3.  DOBRE MIRCEA -TITUS VICEPREŞEDINTE
4.  RĂSĂUŢEANU COSTIN IOAN VICEPREŞEDINTE
5.  MUŞAT MIHALACHE VICEPREŞEDINTE
6.  RADU ION VICEPREŞEDINTE
7.  CIOCEANU PAULA VICEPREŞEDINTE
8.  ROHIAN GHEORGHE VICEPREŞEDINTE
9.  VIŞAN GEORGE SECRETAR EXECUTIV
10.  CRĂCIUN MARIUS TREZORIER
11.  SCRIOŞTEANU GHEORGHE MEMBRU
12.  ROŞU PANAIT NICULAE MEMBRU
13.  TULICĂ  TĂNASE MEMBRU
14.  CIOBANU ION MEMBRU
15.  CIUCEA NICU MEMBRU
16.  DAE GELU MEMBRU
17.  COJOC MARIOARA MEMBRU
18.  DOBRESCU DAN MEMBRU
19.  ZGURĂ REBECA MEMBRU

UPDATE 6 ora 13.53


Primar interimar al municipiului Constanţa şi proaspăt reales în funcţia de lider al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, Decebal Făgădău a mărturisit că nu a vorbit deloc cu Radu Mazăre de când acesta a fost eliberat din arest preventiv şi plasat sub control judiciar. Făgădău susţine că s-a consultat cu avocaţii şi i s-ar fi spus că aşa e mai bine, pentru ca Radu Mazăre să nu încalce măsurile impuse de judecători prin controlul judiciar, el având interdicţia, printre altele, să ia legătura cu anumite persoane.
 
Amintim că fostul primar al Constanţei este obligat să nu depăşească limita teritorială a României fixată de organul judiciar decât cu încuviinţarea prealabilă a acestuia, să nu se apropie de inculpaţii, suspecţii, martorii şi experţii din prezenta cauză sau care vor dobândi această calitate în viitor şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale. Mazăre va semna la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, conform graficului controlului judiciar, în fiecare marţi, la ora 12.00.
 
Printre suspecţii cauzei s-ar afla, conform surselor ZIUA de Constanţa, Gabriel Marius Stan, viceprimarul municipiului Constanţa, Tudoriţa Tolea, fost director al Direcţiei de Gospodărire Comunală a Primăriei Constanţa, Doru Aurelian Harpalete - inspector în Primăria Constanţa, Ghiulnihal Mutalâp, şefa Serviciului de Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Constanţa, precum şi Sorina Laura Oprea, consilier în cadrul Primăriei Constanţa. Pe această listă nu apare, însă, numele lui Decebal Făgădău.

UPDATE 5 ora 13.15


Decebal Făgădău spune că până la sfârșitul aceste veri nu va lua o decizie cu privire la candidatura sa la Primăria municipiului Constanța. În primul trimestru al anului viitor PSD Constanța își va anunța candidații la Primărie și la fotoliile de consilieri locali.

"Pericolul cel mai mare pe care PSD trebuie să îl conștientizeze nu este Victor Ponta, ci ruperea partidului. Ponta trebuie să gestioneze foarte bine problema partidului mai întâi, apoi problemele personale", a mai spus Decebal Făgădău. Rovana Plumb, Valeriu Zgonea sau Liviu Dragnea sunt nume care, în opinia, lui Făgădău ar putea prelua conducerea PSD în locul actualului premier.

UPDATE 4 ora 13.04


La finalul Conferinței Organizației Municipale a PSD Constanța, unde a fost ales în unanimitate ca președinte, Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanței a afirmat că, în mod cert, nu va candida la președinția organizației județene. "Îi păstrez lui Nicușor Constantinescu nu doar respect, ci și simpatie. Dar cred că în momentul de față politica îi dăunează. O activitate politică a lui Nicușor Constantinescu ar agita apele în Organizația Județeană a PSD Constanța".

UPDATE 3 ora 12.33


Social democrații constănțeni au ales azi un un nou Birou Executiv al Organizației Municipale a PSD. Decebal Făgădău a fost ales președinte al organizației cu unanimitate de voturi, de către toți cei 562 de membri care au participat.
 

UPDATE2 ora 12.19


Decebal Făgădău, primarul interimar al municipiului Constanţa este unicul candidat la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa.

UPDATE ora 12.03


Decebal Făgădău a mai spus, în faţa membrilor PSD: "Ulterior demisiei lui Radu Mazăre, mai mulţi membrii de partid au ales să plece. Avem un singur obiectiv în 2016: să câştigăm alegerile locale şi parlamentare". Ar fi vorba de aproximativ 100 de membri.

Primarul interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, care este şi preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa a afirmat, azi, la lucrările Conferinţei organizaţiei pe care o conduce: “Am pierdut alegerile prezidenţiale pentru că nu am ştiut să anticipăm, la nivel naţional, efectul de boomerang. Când semeni vânt, culegi furtună”!
 
La alegerile pentru conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa participă 560 de membri. La eveniment sunt prezenţi şi liderii UNPR, PC şi PPDD Constanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii