Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Nicușor Constantinescu are un nou termen astăzi la Tribunalul Constanța

ro

07 Sep, 2016 10:08 2225 Marime text
Astăzi, la Tribunalul Constanța, are loc un nou termen în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean Constanța (CJC), Nicușor Constantinescu, este judecat alături de Cristian Zgabercea și fundațiile Fantasio și Thalia.
 
În acest dosar, fostul șef al CJC, aflat acum în arest la Peniciarul Poarta Albă, este acuzat de abuz în serviciu, de constituire a unui grup infracţional organizat, dar şi de conflict de interese. 

Rechizitoriul acestui dosar poate fi citit AICI

Până acum, Nicușor Constantinescu  a fost condamnat în trei dosare. Două dintre sentințe nu sunt încă definitive. Cea mai mare pedeapsă dată de judecători fostului președinte CJC este de 15 ani de închisoare cu executare. 

UPDATE 4, ora 22.20:
Iată soluţia pe scurt: „Amână cauza faţă de lipsa martorului Dragomir Nicolae Cristinel, în vederea citării acestuia la adresa de domiciliu indicată”. 

UPDATE 3, ora 12:23:
A început ședința de judecată. Nicușor Constantinescu nu este prezent în sală, el fiind reprezentat de avocatul Marius Mocanu. 
De asemenea, vor fi audiați ca martori: secretarul CJC, Mariana Belu, Gabriela Mihăeș, Ștefan Niculae și Cornelia Murariu. Tot în calitate de martor ar fi trebuit să se afle în sala de judecată astăzi și fostul vicepreședinte al CJC, Cristinel Dragomir. Acesta și-ar fi motivat absența de astăzi prin faptul că nu mai este angajat al Consiliului Județean. 

UPDATE 2, ora 11:03:
La sediul instanței  a ajuns în urmă cu doar câteva minute și secretarul CJC, Mariana Belu. Aceasta se pare că va fi audiată ca martor în dosarul al cărui termen se judecă astăzi. 

UPDATE 1, ora 10:58:
Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al şefului CJC şi actual producător general al TVR, a ajuns la Tribunalul Constanța. 

sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii