Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu ar fi trebuit să se prezinte azi la două instanţe. Se pare că şeful CJC este netransportabil

ro

24 May, 2016 14:56 3027 Marime text
Azi, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, ar fi trebuit să se prezinte la Curtea de Apel Bucureşti şi la Tribunalul Constanţa.

Şeful CJC nu a fost adus în faţa instanţei pentru că personalul specializat din penitenciar a decis că acesta nu este transportabil.
 
La Curtea de Apel Bucureşti, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este judecat de Ana Maria Trancă, iar printre inculpaţii cauzei se află Felicia Tăicuţu, fost director general al Direcţiei Generale Economico-Financiare din CJC, Titi Cenuşă, fost arhitect-şef în cadrul Direcţiei Generale de Urbanism şi Lucrări Publice a Consiliului Judeţean, Adrian George Gâmbuţeanu, director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Simion, şef al Serviciului Utilităţi Publice din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (în prezent, suspendat din funcţie), Ruxandra Luminiţa Darie, notar public, Ionuţ Ţiţimeaua, director general al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, şi Costică Zelca, administrator al SC Stop SRL.
 
În cauză au fost audiaţi zeci de primari şi viceprimari din judeţul Constanţa.
 
La Tribunalul Constanţa, Nermin Apzait îl judecă pe Nicuşor Daniel Constantinescu, în cauza în care vizează elicopterul prăbuşit în lacul Siutghiol.

La finele săptămânii trecute, Curtea de Apel Constanţa a dispus arestarea preventivă a şefului CJC, în dosarul CMZ, cauză în care a fost condamnat cu executare în primă instanţă la 3,6 ani de închisoare cu executare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii