Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:18 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a fost şters de pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română (RECHIZITORII)

ro

16 Jul, 2014 14:20 2046 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost şters de pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română. Decizia a fost luată la scurt timp după ce, ieri, judecătoarea Cristina Carmen Craiu, din Curtea de Apel Bucureşti, a anulat mandatul de arestare emis pe numele şefului CJC. Nicuşor Constantinescu se află în prezent în Statele Unite ale Americii, unde a fost operat.

Preşedintele CJC a fost deferit justiţiei de procurorii Anticorupţie în două cauze separate. Concret, pe data de 25 aprilie, DNA Constanţa a dispus trimiterea în judecată a lui Nicuşor Constantinescu, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată.

Citeşte rechizitoriul aici.

De asemenea, pe data de 27 mai, şeful CJC a fost trimis în judecată, sub control judiciar, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Cele două dosare au fost trimise spre soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Ti-a placut articolul?

Comentarii