Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a fost internat în Spitalul Judeţean Constanţa, în Secţia de Cardiologie

ro

08 Jun, 2016 15:06 2983 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost adus, și astăzi, la Palatul de Justiţie din Constanţa, cu ambulanța. Ședința de judecată nu a durat prea mult însă. Medicul care l-a asistat în sala de judecată a propus magistraţilor să îl ducă pe fostul şef CJC la Spitalul Judeţean Constanţa pentru a-l stabiliza din punct de vedere medical. Procurorul DNA, Andrei Bodean, a spus că nu se poate opune propunerilor medicilor şi a solicitat ca dezbaterile să fie continuate fără Constantinescu. În final, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au suspendat şedinţa de judecată pentru că fostul şef CJC să se deplaseze la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Nicușor Constantinescu se află în aceste momente în secția de Terapie 2, în patul 10, până va fi stabilizat. El a fost internat la Secția de Cardiologie de la Spitalul Județean Constanța, sub îngrijirea șefului de secție Irinel Raluca Parepa.
Constantinescu va rămâne internat peste noapte. La ora la care noi am aflat informațiile, Nicușor Constantinescu avea o tensiune situată în jurul valorii de 16 cu 8. El este păzit de polițiști. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii