Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu a ajuns la Tribunalul Constanţa "Astăzi voi întreba de ce mai sunt menținut în arest la domiciliu"

ro

20 Apr, 2015 09:45 1843 Marime text
 
Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța (CJC) Nicuşor Constantinescu s-a prezentat, în această dimineaţă, la Tribunalul Constanța.
 
“Este a 60-a zi când sunt arestat la domiciliu și nu înțeleg de ce. Astăzi voi întreba de ce mai sunt menținut în arest la domiciliu, deși cercetarea penală s-a încheiat și dosarul se află în instanță", a declarat şeful suspendat al CJC  la sosirea la sediul Tribunalului, potrivit reporterntv.ro.

Constantinescu a fost deferit Justiţiei, în stare de arest la domiciliu, el fiind acuzat de abuz în serviciu (trei infracţiuni, dintre care două în formă continuată), de constituire a unui grup infracţional organizat, dar şi de conflict de interese (nouă infracţiuni, dintre care cinci în formă continuată), în cadrul procesului privind finanțarea cluburilor sportive și asociațiilor de veterani și a rușilor-lipoveni.
 
Citeşte şi

Judecătoare Iulia Cezara Suciu, recuzată de Nicuşor Constantinescu

Nicuşor Constantinescu, azi, în faţa judecătoarei care l-a scos din arest la domiciliu (rechizitoriu)

Oficial DNA Nicuşor Constantinescu şi Cristian Zgabercea, trimişi în judecată într-un dosar cu prejudiciu de 8 milioane de euro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii