Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicoleta Cengher, fata care a decedat în incendiul de la Bierut, lucra la primul single (video)

ro

07 Sep, 2014 08:42 1707 Marime text
Familia Nicoletei Cergher, fata care şi-a peirdut viaţa, în tragicul incendiu de la Restaurantul Bierut din Constanţa, muncea pentru a se lansa în lumea muzicală.

La cererea familiei, pe internet a apărut şi melodia, denumită Jumătatea mea, la care lucra tânăra. "Aceasta piesă a fost postată la dorinţa familiei Nicoletei. Este piesa la care încă lucra înainte de a se produce tragedia şi în care îşi punea mari speranţe. Este o variantă nefinalizată, demo, insa Nicoleta merita sa se faca auzita, chiar si asa, chiar si acum...", este mesajul postat pe internet în dreptul melodiei.

În data de 5 aprilie a avut loc tragicul eveniment de la restaurantul Beirut din municipiul Constanţa, soldat cu decesul Ioanei Nicoleta Cengher, al Mihaelei Tucă şi al Nicoletei Vasiliţeanu. Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Conform anchetatorilor, în seara zilei de 5 aprilie, în jurul orei 22.30, s-a produs un incendiu la restaurantul Beirut, situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis. Urmarea incendiului a fost decesul celor trei tinere. De asemenea, a mai rezultat şi vătămarea corporală a Nicoletei Buirencu şi a lui Robert Rancu şi degradarea, respectiv aducerea în stare de neîntrebuinţare a imobilului menţionat mai sus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii