Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Dumitru, cel care a spulberat pe trecere un bătrân din Năvodari, contestă măsura arestului preventiv

ro

21 Apr, 2015 17:50 1044 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, în data de 20 aprilie, dosarul cu numărul 10694/212/2015, la secţia penală, având ca obiect luarea măsurii arestării preventice cu stadiul procesual contestaţie.
 
Contestatorul inculpat este Nicolae Dumitru.
 
Primul terman a fost stabilit pentru mâine.
 
Reamintim că, Nicolae Dumitru a fost arestat preventiv în data de 20 aprilie. potrivit anchetatorilor, bărbatul este  cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi vătămare corporală din culpă.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că „la data de 16.04.2015, în jurul orei 11.20, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism marca Renault Laguna pe strada Rândunelelor din oraşul Năvodari, dinspre strada Constanţei către strada Albinelor. Când a ajuns la marcajul pietonal din dreptul intersecţiei cu strada Lalelelor a surprins şi accidentat o persoană de 75 de ani, care se angajase în traversarea drumului public pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto, provocându-i vătămări corporale care necesită pentru vindecare circa 60 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în pericol, iar după producerea accidentului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii