Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numele Lilianei Mincă, vehiculat pentru şefia TVR „Nici nu se pune problema de o astfel de nominalizare”

ro

22 Sep, 2015 20:20 2054 Marime text
Desemnarea unui nou preşedinte director general la TVR reprezintă unul dintre subiectele de interes din această perioadă, prin prisma numeroaselor variante care sunt vehiculate, una dintre acestea referindu-se la numirea în funcţie a deputatului Liliana Mincă.
 
Contactată telefonic, deputatul a declarat că nu ştie nimic despre acest zvon. „Nu ştiu să fi fost vehiculată această informaţie. Eu sunt deputat, iar mandatul meu se încheie în 2016”, a declarat, în această seară, Liliana Mincă, pentru ZIUA de Constanţa. „Nici nu se pune problema de o astfel de nominalizare”, a precizat deputatul.

Liliana Mincă a devenit cunoscută publicului ca director al Loteriei Române, funcţie pe care a ocupat-o din 2006 până în 2009. Ulterior, a fost numită de premierul Emil Boc preşedinte al Agenției Naționale de Control al Exporturilor. După ce a părăsit și această funcție, s-a implicat total în politică: mai întâi, în PSD+PC, şi-a încercat apoi norocul în UNPR. S-a căsătorit, în 2007, cu omul de afaceri Ion Mincă, fost viceprimar al Mangaliei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii