Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nici astăzi nu au lipsit accidentele rutiere la Constanța

ro

07 Aug, 2015 22:01 1340 Marime text
 
Şi astăzi a fost o zi cu accidente rutiere. În jurul orelor 14.40, o femeie, de 43 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din staţiunea cu acelaşi nume, pe direcţia de mers Constanţa către Năvodari. Ea mergea pe banda a doua. La un moment dat, ajungând la marcajul pietonal din dreptul Aqua Magic a surprins şi accidentat uşor un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătoarei auto.
După circa o oră, un tânăr, de 29 de ani, a condus un autoturism pe DN2A, dinspre Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, pe banda 2. La un moment dat, ajungând la Km 194 + 700 m, la intersecția cu un drum de pământ, din cauza nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune faţă - spate cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a  încetinit pentru a vira la stânga peste marcajul simplu continuu.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară, după cum spun poliţiştii, a celor doi conducători auto care se aflau singuri în autoturisme.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii