Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEWSALERT LEGENDARA INTERPRETĂ WHITNEY HOUSTON A MURIT

ro

12 Feb, 2012 10:28 1862 Marime text

whitney-houston-3.jpgWhitney Houston (48 de ani), considerată regina muzicii pop până când imaginea ei a fost distrusă de droguri, un comportament haotic şi un mariaj tumultos cu Bobby Brown, a decedat în cursul nopţii trecute. Anunţul a fost făcut de publicistul Kristen Foster, dar acesta nu a precizat cauza morţii. Decesul a fost declarat la ora locală 03,55 PM după ce o echipă de paramedici a încercat să o resusciteze.
Vezi aici o inregistrare din ultima aparitie pe scena a artistei

Potrivit TMZ.com, cântăreaţa părea sănătoasa înainte cu numai câteva minute de a muri, mama acesteia- Cissy Houston- schimbând câteva cuvinte la telefon cu fosta glorie a muzicii pop. Acelaăi site mai scrie că Houston ar fi fost descoperită moartă în locuinţa sa din Beverly Hills, Los Angeles. Ulterior, acelaşi site a revenit şi a scris ca decesul s-a produs în camera de hotel a artistei.

Conform CNN, trupul cântăreţei a fost găsit de un apropiat al acesteia, la hotelul Beverly Hilton.

Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri. Însă unele dintre concertele sale incluse în acest turneu de revenire, desfăşurat în 2010, au lăsat mult de dorit.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.

sursa: www.hotnews.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii