Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neversea în siguranță! 600 de luptători ai Brigăzii Speciale pe plaja festivalului

ro

11 Jul, 2017 12:55 3536 Marime text
Zilnic, peste 200 de luptători antitero ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române au asigurat măsurile de securitate pentru toţi participanţii la acest eveniment.

La acțiune s-au alăturat luptătorii specializaţi în acţiuni antiteroriste maritime, câini antrenaţi special pentru detectare de substanţe interzise, alături de jandarmii  Grupării Mobile Constanţa.

Luptătorii Brigăzii Speciale au asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului. Aceștia au  instituit elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor, precum şi în zonele turistice din proximitatea evenimentului.

Au fost strict interzise prezenţa a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiect folosite cu scopul acţiunilor violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, jandarmii au instala un punct de prevenire, de unde participanții au putut obţine toate informaţiile necesare pentru siguranța lor.

Sursă foto: Brigada Specială de Intervenţie


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii