Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neţoiu a vrut să bată un inculpat în dosarul retrocedărilor

ro

07 Jul, 2011 03:23 1337 Marime text

După ce l-a enervat pe Cristi Borcea, Dragoş Săvulescu a reuşit să intre în conflict cu un alt personaj apropiat clubului din "Ştefan cel Mare", anunţă http://www.realitatea.net/.

Preşedintele delegat al clubului Dinamo l-a scos din sărite pe Gigi Neţoiu, iar fostul acţionar al "câinilor" a fost la un pas să-l ia la bătaie pe tânărul om de afaceri. Potrivit Prosport, citat de http://www.realitatea.net/, Săvulescu s-a întâlnit cu Neţoiu şi i-ar fi întins acestuia o carte de vizită, spunându-i "Poftţti, domnule Neţoiu, că am auzit că întrebaţi cine sunt eu de îmi tot permit să vorbesc"!. Se pare că fostului patron al Daciei Mioveni nu i-a căzut foarte bine gestul oficialului dinamovist, astfel că a fost nevoie de intervenţia celor din jur pentru ca lucrurile să nu degenereze.Dragoş Săvulescu se află în relaţii tensionate şi cu acţionarul Cristi Borcea, care l-a mustrat în public pentru că "vorbeşte cam mult".

Menţionăm că Dragoş Emil Săvulescu este inculpat în dosarul retrocedărilor, alături de primarul Radu Mazăre. Dinamovistul este menţionat la capitolul mandatari, împreună cu Georgică Giurgiucanu şi Răsvan Mircea Tudorache. În sarcina acestora s-au reţinut infracţiuni de complicitate sau instigare la infracţiuni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii