Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nepoata preşedintelui a ales bărcuţa Sofia Anais, pe urmele bunicului!

ro

02 Sep, 2014 21:17 2260 Marime text
Ieri a fost dublă sărbătoare în familia Băsescu. Micuţa Sofia Anais a împlinit un an, iar părinţii ei, doi de la căsătorie. Petrecerea organizată cu ocazia ruperii turtei Sofiei a fost una plină de culoare. Copila a fost foarte liniştită şi, cu această ocazie, a arătat cât de fotogenică este. A zâmbit frumos în toate fotografiile, iar când naşul Dorin Chirtoacă i-a rupt turta, a stat liniştită în braţele mamei ei, relatează stiri.com.ro.
 
Când a venit momentul să aleagă un obiect de pe tava care i-a fost adusă, micuţa Sofia a fost foarte hotărâtă: a luat, fără să stea prea mult pe gânduri, bărcuţa. În tradiţia populară se spune că primul obiect pe care îl ia un copil de pe tavă, la ruperea turtei (în cazul fetiţelor) sau la tăierea moţului (în cazul băieţilor) arată domeniul de care va fi legat destinul acestuia. 
 
Micuţa Sofia este prima nepoată a preşedintelui Băsescu. Mămica, EBA, este însărcinată cu cel de-al doilea copil care, se pare, va fi un băieţel. Anul viitor va fi cu atât mai plin pentru familia prezidenţială cu cât şi cealaltă fiică, Ioana, va aduce pe lume tot un băieţel.
 
Sursa foto: stiri.com.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii