Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nelu Tașcă Membrii familiei Bercea Mondial au dat declarații denigratoare faţă de sistemul de justiţie

ro

26 Jun, 2014 20:39 1704 Marime text
Mircea Băsescu a părăsit astăzi DNA-ul după ce a petrecut cinci ore în sediul instituției. Deși chemat la audieri, avocatul Nelu Tașcă a susținut că fratele președintelui nu a dat vreo declaraţie şi nici nu a fost confruntat cu familia Anghel. Avocatul lui Mircea Băsescu a menționat în schimb că familia lui Sandu Anghel (Bercea Mondial) a dat declaraţii denigratoare faţă de sistemul de justiţie, transmite Mediafax.

Potrivit aceleiași surse, avocatul Nelu Tașcă a precizat că Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, nu a fost adus pentru declaraţii la DNA, ci pentru a i se comunica obiectivele expertizei tehnico-criminalistice ce urmează să fie făcută în legătură cu aparatura şi probele video depuse de acesta în cazul denunţului făcut împotriva lui Mircea Băsescu.

Amintim că fratele președintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluție favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel (Bercea Mondial) era judecat pentru tentativă de omor, întrucât și-a înjunghiat un nepot.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii