Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Negocierile privind majorarea salariilor în sănătate, în impas?

ro

20 Jan, 2016 13:58 1525 Marime text
Medicii vor creşterea salariilor în acest an, în timp ce Ministerul Finanţelor anunţă că există o limită financiară pentru creşterile salariale.
 
Leonard Bărăscu, președintele Federației Sanitas, a vorbit, la Digi 24, despre negocierile privind majorarea salariilor în sănătate. Acesta spune că, din punctul de vedere al Guvernului Cioloș, mărirea salariilor cadrelor medicale nu este sustenabilă. Guvernul Ponta promisese, anul trecut, majorări salariale.
 
„Datele primite tot de la Guvern vorbesc de o creștere economică importantă și anul acesta. Atunci așteptăm și o creștere salarială. Dacă nu la începutul anului, măcar în primele șase luni. Guvernul tehnocrat de astăzi ne spune că nu e sustenabil și că trebuie să o luăm de la capăt, cu alte negocieri. Guvernul precedent spunea că este susținere economică pentru aceste creșteri. Ar fi fost bani recuperați de ANAF și alte agenții ale statului. Spuneau că există o formă de implementare, urmând ca noi să semnăm o formă finală", a declarat Leonard Bărăscu. 

Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii