Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Nefolosirea centurii de siguranţă” rămâne lider al amenzilor

ro

09 Jun, 2015 07:14 2299 Marime text
 
În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri s-au aflat la datorie, pe străzile Constanţei. Eu au aplicat aplicat 334 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 70.323 lei, cele mai multe (116) fiind acordate pentru nefolosirea centurii de siguranţă. Pe locul doi în topul sancţiuniunilor s-a aflat nerespectarea regimului legal de viteză (90), urmată de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni (69). S-au mai dat amenzi şi pentru neprezentare accident (2), pentru prioritate pietoni (1), pentru depăşirea vitezei cu mai mult de 50Km/h (4), pentru consum de alcool (1). Polițiștii de la Circulația au reținut și zece permise și au retras cinci certificate de înmatriculare.
            Poliţia Rutieră vă recomandă că respectaţi limitele de viteză pe sectorul de drum pe care circulaţi; să reduceţi viteza în apropierea marcajelor pietonale şi a sensurilor giratorii; să manifestaţi atenţie sporită în apropierea unităţilor de învăţămant; să nu utilizaţi telefonul mobil în timpul condusului și să evitaţi orice altă preocupare care v-ar putea distrage atenţia în timpul condusului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • abc 09 Jun, 2015 13:44 Ca de obicei, politia se ocupa de gainarii. In tot orasul se trece pe rosu, se taie linia continua, merg beti si fara permis dar ei pandesc centurile...