Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Necunoscute sunt căile CFR-ului Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a cumpăra biletul de 19,9 lei pentru mare

ro

09 Aug, 2014 19:25 2189 Marime text
CFR Călători a venit cu o ofertă “bombă“ ca răspuns la prețurile practicate de operatorii privaţi Regiotrans şi Softrans. Astfel, pe ruta București – Constanța, preţul unui bilet la trenuri de tip Regio achiziţionat în week-end poate ajunge la 19,9 lei (fără loc rezervat), iar cel al unui bilet InterRegio la 37,7 lei, conform CFR Călători.

DAR...la o analiză mai atentă a ofertei CFR numită “Bilet de week-end”, lansată în luna august 2012, singurii călători care vor beneficia de aceste preţuri sunt cei care aleg să meargă patru week-end-uri consecutive la mare, deci să cumpere opt bilete (patru călătorii dus-întors) la acest preţ, totalizând 160 de lei pentru trenurile Regio şi 301 lei pentru InterRegio, potrviti zf.ro.

“Această ofertă permite acordarea unei reduceri de 35% la achiziţia a 8 bilete (4 pe fiecare sens) pe o rută, la alegere şi se adresează turismului de weekend, celor care din varii motive (lipsa concediului, a autoturismului personal etc) doresc să călătorească mai multe weekenduri consecutiv”, au răspuns reperezentanţii CFR la solicitarea ZF de a clarifica modul de calcul al reducerilor.

Astfel, pentru bilete cumpărate pentru 2 week-end-uri reducerea este de 15%, pentru 3 week-end-uri de 25%, iar pentru 4 week-end-uri de 35%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii