Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Descoperire uimitoare într-o comună din Italia

ro

13 Mar, 2016 09:25 9013 Marime text
 
Descoperire senzaţională în comuna Caserta, din Marcianise, Italia. În timpul unor săpături pentru construirea unui palat a fost descoperit un schelet uriaş!
 
„Am săpat foarte adânc, probabil, nimeni nu a săpat până acum atât de departe", spune constructorul Gianni Baldi. „Atunci când unul dintre băieţi m-a sunat să-mi arate sechetulul”, continuă acesta, „nu vă ascund că aproape mi se făcuse rău, nu mai văzusem aşa ceva", a afirmat Baldi. Imediat, au fost informaţi cercetatori ce studiază acum descoperirea. Pentru moment zona este interzisă.

„Într-adevăr, în viaţa mea, nu am mai avut de-a face cu o structură a scheletului de genul acesta", a spus Ugo Fratti, unul dintre cercetători. „Cred că este prima dată în lume când umanitatea ia contact cu aşa ceva. Nici măcar nu ştiu despre ce să vorbesc. Ideea mea, confirmată în parte de unii dintre colegii mei care au sosit cu promptitudine la locul descoperirii, este că sechetul poate fi un strămoş preistoric. Evident, acest lucru subminează întregulul lanţ al evoluţiei, suntem conştienţi că ne confruntăm cu o schimbare mare, atât genetic, cât şi istoric”, a precizat cercetătorul.
 
Localnicii sunt ei şocaţi la rândul lor, nimeni nu credea că s-ar putea găsi, sub acel teren, un asemenea schelet. În timp ce unii se tem, alţii sunt fascinaţi de descoperire. Menţionăm că zona este controlată zi şi noapte.  
 
UPDATE
 
Jurnaliştii ce lucrează la site-ul italian ilmattino.it spun că informaţia care anunţa marea descoperire nu este adevărată. Mai mult de atât, ea are scopul de a fi o farsă. În acest context, unele televiziuni italiene au solicitat confirmări de la persoanele abilitate. 

Sursa foto: ilgiomale.it     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii