Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne-a executat” Giani Nedelcu, acuzații dure

ro

28 Sep, 2013 17:09 3036 Marime text
La finele meciului pierdut de Farul cu 0-3 pe terenul lui FC Clinceni, patronul clubului constănțean, Giani Nedelcu, a făcut o serie de acuzații dure, contestând arbitrajul, dar exprimându-și nemulțumirea și în ce privește clubul gazdă și modul în care a fost tratat Farul la Federație. „După 0-0 la pauză, am primit două galbene și un roșu. Avem dovezi că nu a fost de galben. Ne-a executat domnul de la Pitești. Văd că iar se umblă cu lucruri din astea. Nu e întâmplător. Observatorul a stat în tribuna a doua alături de reprezentantul lor. Scorul e mincinos. Nu ne-au dat un penalty. Un jucător de la Clinceni a simulat un fault în careu, dar nu a luat galben. Nu s-a permis să se filmeze. Când s-a făcut țintarul, la Federație ne-au pus pe noi să vadă dacă ne prezentăm, deși Sportul Studențesc nici nu avea echipă. Din această cauză, noi jucăm miercuri - sâmbătă. Cineva îl susține pe Vasile Șiman, patronul Sportului. În afară de arbitraj, sunt nemulțumit și de prestația echipei. E normal. Am adus ce jucători a vrut antrenorul. Din minutul 80, jucătorii se sufocă. Luni o să avem o ședință să vedem”, a spus Nedelcu la emisiunea „Fotbal la matineu”, potrivit sptfm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonymous 28 Sep, 2013 19:50 Aceasta este inca una din declaratiile habarniste, marca Giani Nedelcu. El spune ca a adus ce jucatori a vrut antrenorul, insa acesta din urma ar fi antrenat-o si pe femeia de servici de la club in inter-sezon doar pentru a avea "jucatori" la antrenament.Nu poti sa ceri mai mult unei echipe care a inceput pregatirea de vara in saptamana dinaintea startului de campionat. Faptul ca vb de echipele de juniori si de "performantele" acestora este inca o dovada de habarnism marca inregistrata. Giani trebuie sa mearga la OSIM sa inregistreze o firma SC HABARNAM-FOTBAL SRL.
  • farist 28 Sep, 2013 18:11 Dn.Giani juniorii au pierdut cu vicecampioana Romaniei in Cupa si ai spus ca le reziliezi contractele,dar cei pe care i=ai menajat au pierdut cu o echipa promovata din Liga a III-a.Oare pe cine ar trebui sa bagi in teren?